Másoktól tanulni: Táborszervezői fórum a Deák17-ben

Táborszervezői fórum (kép: BMK)
A Budapesti Művelődési Központ szervezésében csütörtökön került sor a nyári táboroztatási tapasztalatokat megosztó hagyományos szakmai fórumra  a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában. Az előzményekről, a 2018 februári rendezvényről itt írtunk a Csopamedia blogon, a szeptemberi nálunk tartott folytatás képes beszámolója ezen a linken érhető el.
A programon megjelenteket Kaposi Dorka a galéria vezetője és Pongrácz Éva főszervező (BMK) köszöntötte. Az idei találkozón négy előadás hangzott el, melyek számos kérdést vettek fel a hallgatóság körében. Faltis Roberta a SZÁMALK - Szalézi Szakgimnázium külföldön szervezett nyelvi- és alkotótáborairól tartott beszámolót. Lucsánszky Ágnes Deák17 városmakettes turnusainak eredményeit és kihívásait ismertette. Vendreiné Balogh Zsuzsa a Cziffra György Nagytétényi Kulturális Központ által koordinált kerületi táborok szervezési hátterét hozta közelebb az érdeklődőkhöz. Mészáros János a Két Egér Könyvesbolt tematikus nyári programjairól adott tájékoztatást.

A rendezvényen a Csodák Palotáját Paszternák András tudománykommunikációs vezetőnk képviselte.

Köszönet a szervezőknek és előadóknak a hasznos tanácsokért, ötletekért! A fórum remek alakalom volt a kapcsolatépítésre is. 

A Csopa Science Táborokról született bejegyzésünk ide kattintva érhető el.