Csopa táborokkal indult a vakáció

A nyári szünet első két hetében rendeztük meg - a tavalyi hagyományokat folytatva - a Csopa Science Tábort és a most először meghirdetett Csopa Science & Art Tábort. Míg az előbbiben a tudományoké volt a főszerep, a második turnusban a különböző művészeti ágaknak is nagyobb teret szenteltünk. A gyerekek reggel nyolctól délután fél ötig izgalmasabbnál izgalmasabb programokon vettek részt a bázisul szolgáló Galaxis teremben, az Öveges előadóban, a Richter Gedeon laborban, a tematikus játékterekben és a szakmai partnerek által biztosított külső helyszíneken. 

A Csopás kalandokról, tudományos és művészeti küldetésékről részletesen majd a nyár végén írunk, hiszen az augusztusi két turnusunkba korlátozott számban még lehet jelentkezni.

Az első héten Papp Zsolt tudományos oktatásszervezési vezetőnk irányításával Kőbányai Éva és Orbán Ádám volt a gyerekcsapat ifivezetője. A második körben Paszternák András tudománykommunikációs vezetőnk Fekete Ivettel, Mizda Sárával és Nagy Mátéval dolgozott együtt.  A táborok adminisztrációs és szervezési feladatait Mátrai Anikó sales marketing és Mizda Eszter pénzügyi és munkaügyi vezetőnk tartotta kézben.