Csopa csók - szerelmes este a Csodák Palotájában

Szerelmes szívek...
Ritkán látni annyi csókot elcsattanni a Csopa Campona kiállítóterében, mint a tradicionális Valentin-napi programunkon. A Csopamedia blog száguldó riportere két helyszínünk Bálint-napi kínálatából az utóbbit választotta.

Délután öt órától egészen huszonkét óráig vártuk a randizó párokat, akik együtt próbálhatták ki az ez alaklomra összeállított Így játsszátok párban útvonal játékait a több mint 100 interkatív eszközzel felszerelt kiállítótérben. A tudásra szomjazók a Tudományos Csopa Cafe különleges rendezvényén tanulhattak a társadalmi kapcsolatokról, törésvonalakról és a közösségi hálózatokról, valamint egy kutatóházaspár mindennapjait is megismerhették.

Az est folyamán egymással is versenghettek a párok. A Szerelem a tudományban vetélkedőn három-három páros mérkőzöt négy fordulóban Serfőző Andrea, Csopa Campona marketingvezető és Paszternák András, Tudományos Oktatási Központunk vezetőjének irányításával. A kvízkérdésekből, ügyességi feladatokból álló vetélkedő idén is nagy sikert aratott. 

Lángoló érzelmek...
Az Öveges teremben A randizás szabályai: a kezdetektől a beteljesülésig címmel Papp Zsolt, tudományos oktatásszervezési vezetőnk tartott fizikashow-t, szigorúan csak 16 éven felülieknek. A látványos kísérletek mellett a pajzán bemutatókból sem volt hiány.

Az önfeledt játék mellett 4D élményvetítés, és a másik helyszínünkre szóló 50%-os randijegyutalvány várta az érdeklődöket.

Természetesen randis védjegyünket, a szív alakú héliumos lufit is megkapta mindenki távozáskor. 

A rendezvény sikeres lebonyolításában oroszlánrészt vállalt a Pataki Attila műszakvezető által irányított demonstrátori csapat.

A Csodák Palotája egész évben remek randihelyszín. A Csopa Playbar tematikus kínálatáról itt, a Csopa Campona randis programjairól itt található bővebb információ. 

Kísérletek nagyoknak...
(fényképek: Czicze Diána és a demonstrátori csapat)

Megjegyzések