Tejszínhabos tudomány - ízek és illatok a harmadik WESSLING - Csopa Science Pubon

Dr. Szigeti Tamás János, érzékszervi vizsgálat közben
A WESSLING - Csopa Science Pub ezúttal a Csopa Playbar Richter Gedeon laborjába várta mindazokat, akik csütörtök este tudományos felüdülésre vágytak. A megjelenteket dr. Paszternák András, Tudományos Oktatási Központunk vezetője köszöntötte, majd Máthé Dániel előadónk Food show-ja következett. A zöldségekkel-gyümölcsökkel elvégzett kísérletek nagy tetszést arattak a jelenlévők körében.

A WESSLING Hungary Kft.-vel közös tudománynépszerűsítő előadássorozatunk harmadik rendezvényén az érzékszervi élelmiszervizsgálatok fiziológiai alapjaival ismerkedtünk. Dr. Szigeti Tamás János, üzletfejlesztési és értékesítési igazgató novemberben elkezdett előadását folytatta. Vendégünk humoros stílusa magával ragadta a hallgatóságot. A gyakorlati példákkal illusztrált prezentáció az érzékelés tudományával kapcsolatos ismereteket mélyítette el.

Máthé Dániel, előadónk kísérletezés közben
A közönség kérdései sem maradtak megválaszolatlanul, sőt, a kétórás program végén még egy szakszerű tejszínhabos érzékszervi vizsgálati bemutatóra is sor került. 

Szunyogh Gábor, kommunikációs vezető a cég által kiadott  Élelmiszerbiztonsági Közlemények szaklap legfrissebb számának tiszteletpéldányaival ajándékozta meg a jelenlévőket.
Figyelő tekintetek a közönség soraiban...  

Bízunk benne, hogy a WESSLINGgel közös ismeretterjesztő programjaink a jövőben is folytatódnak.
A Csopa Science Pub következő rendezvényeiről a www.csopa.hu oldalon adunk hírt.

Megjegyzések