Kiszakadni a valóságból - új filmek a Körmoziban

Az evezősök helyét új élmények vették át 
Rohanó világunkban jó néha kiszakadni kicsit a mindennapi mókuskerékből, eltölteni egy kis időt valami rendhagyóval. Ha bebarangoltuk a Csodák Palotája tematikus egységeit, kipróbáltuk az interaktív eszközöket, elmélyedtünk a tudományos magyarázatokban, az Öveges színpadi kísérlet bemutatókban és a laborozásban, rácsodálkoztunk a jelenségekre, szenteljünk 4-5 percet az élményvetítésekre is.

2023 júniusától új filmeket láthatunk a 360°-os vásznon a Körmoziban. Elköszöntünk az elmúlt hét évben pörgő vadvízi evezéstől, a madárlátta alpesi tájtól, a driftelő versenyautótól. Helyüket három új kaland vette át:

Szakmai vendégünkkel ott álltunk szombaton a köralakú terem közepén, egy-két pillanat, s máris az állatvilág csodálatos teremtményeivel ismerkedtünk. Együtt úsztunk a halakkal, előttünk sétáltak el az elefántok, mellettünk osont az oroszlán. A természet szépsége, bolygónk sokszínűsége elevenedett meg a vetítésen. 

Ha utazni szeretünk, ne hagyjuk ki az effektekkel kísért 4 PERC ALATT A FÖLD KÖRÜL filmet sem. Átöltözés nélkül járhatjuk be a havas tájakat, a sivatag perzselő homokbuckáit, az esőerdő rejtelmes világát. 

A kontinensek megismerése után szálljunk űrhajóra, utazzunk együtt a narrátorral a világűrbe. Figyeljük meg az űrhajónkat, a bolygókat, galaxisokat. Szakadjunk ki a valóságból, élvezzük a világegyetem csodáit!

A Körmozi a belépőjegy mellé váltott kiegészítő jeggyel tekinthető meg, mely online vagy a helyszínen is megvásárolható.