CsopArt rajzpályázat - beküldési határidő: 2020. május 15.

Szerinted is a Csodák Palotája az egyik legklasszabb hely a világon? Jártál már nálunk, és akadt, ami nagyon tetszett? Régóta szeretnél eljutni hozzánk, de (a jelenlegi helyzet miatt ez nem lehetséges?) nem volt rá lehetőséged?

Ha jártál már a Csopában, ha nem, ez a pályázat Neked szól!

Rajzold le legszebb, legviccesebb élménye(i)det a Csopáról, vagy képzeld el, milyen lehet nálunk a játék, a tanulás! Alkotásod készülhet bármely tematikus egységünkről, interaktív eszközünkről, játékunkról, ismeretterjesztő programunkról. 

A www.csopa.hu oldalunkon található fotókat is segítségül hívhatod, lerajzolhatod magadat és azokat, akikkel kellemes időt töltöttetek a tudományos élményközpontban, vagy akikkel szívesen eljönnél!

Használhatsz ceruzát, filctollat, festéket, zsírkrétát, legfőképp az itt szerzett emlékeidre, fantáziádra lesz szükséged. A zsűri által kiválasztott legkreatívabb rajzokat a Csodák Palotájába szóló családi belépővel jutalmazzuk!

Biztosak vagyunk benne, hogy csodás alkotások születnek, reméljük, hogy mihamarabb személyesen is megtapasztalhatod nálunk a játszva tanulást!'

Pályázati kategóriák:
  • A – óvoda
  • B – általános iskola alsó tagozat
  • C – általános iskola felső tagozat
  • D – középiskola
  • E – felsőoktatás
  • F – felnőtt
  • G – szenior (65+)

A pályázat díjazása:

A felkért szakmai zsűri kategóriánként 5 pályaművet választ ki, melyek leginkább tükrözik a Csodák Palotája tudományos-oktatási célkitűzéseit. A kiválasztott 35 (7 kategória x 5 kiválasztott mű) rajz alkotója családi tiszteletjegyben (2 felnőtt + 2 gyerek belépésére jogosít) részesül, mely a science center újranyitása után fél éven belül váltható be.

A pályaművekkel kapcsolatos formai követelmények:

A kijárási korlátozásokra való tekintettel a rajzokat elektronikus formában (jpg vagy pdf) kell beküldeni. A szkennelt vagy lefényképezett művek legyenek minél nagyobb felbontásúak, a háztartások eltérő digitális adottságai miatt további informatikai követelményeket nem támasztunk a munkákkal kapcsolatban. Fontos, hogy a rajzokon ne szerepeljen az alkotó neve. Minden beküldött pályamunkához egy regisztrációs számot rendelünk.

A művek beküldése:

A pályaműveket a tok@csopa.hu címre várjuk 2020. május 15-ig. Egy pályázó egy saját rajzzal indulhat. A kép beküldésével a pályázó (és törvényes képviselője) elfogadja, hogy a művek megjelenhetnek a Csodák Palotája elektronikus felületein a pályaművek regisztrációs számának feltüntetésével, a képeket a Csopa marketingtevékenységében szabadon felhasználhatja a későbbiekben.

A beküldés során megadandó adatok:
  • Az alkotó neve:
  • Kiskorú esetén a szülő/gondviselő neve:
  • A választott kategória betűkódja:
  • A mű címe:
  • A mű rövid (max. 2-3 mondatos bemutatása):
A szakmai zsűri által odaítélt tiszteletjegyek készpénzre nem válthatók, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók. A Csodák Palotája Nonprofit Kft. fenntartja a jogot, hogy a járványügyi veszélyhelyzet következtében előre nem látható működési nehézségei esetén a pályázatot felfüggessze, esetleg eredményhirdetés nélkül lezárja.