TudKult 2020 és Mateking #3 - Izgalmas témanapokkal folytatódik a tanév a Csodák Palotájában

A Csodák Palotájában 2020-ban is folytatódnak a témanapok, a tudományos élményközpont nyolc tematikus egységének 250 interaktív eszköze mellett, ezeken a különleges rendezvényeken extra ismeretterjesztő tartalmakkal (szakmai partnerek standjai, előadásai, tematikus kísérlet bemutatók) várjuk az érdeklődőket változatlan jegyárak mellett. 

TUDKULT 2020 kulturális – művészeti tudományfesztivál – január 22., szerda

Ünnepelje rendhagyó módon 2020. január 22-én a magyar kultúra napját osztályával a Csodák Palotájában. A harmadik alkalommal (2019, 2018) megrendezésre kerülő TudKult programon szakmai partnereink izgalmas állomásokkal, ismeretterjesztő előadásokkal, a Csopa látványos Öveges termi kísérlet bemutatóval és 250 interaktív eszközzel várja az érdeklődőket, legyenek akár óvodások, általános vagy középiskolások. Keressük közösen a kapcsolatot a könyvek, az irodalom, a zene, a festészet, a filmezés, a bankjegyek, a vendégszeretet, a hagyományok, a környezetvédelem és a természettudományok között! 

Részletes program és jelentkezés: https://www.csopa.hu/csodak-palotajarol/hirek/1725-tudkult-2020-kulturalis-muveszeti-tudomanyfesztival


Mateking Matematikai Élményműhely #3 – február 18., kedd

A matematikával foglalkozó előző két (#1, #2) témanap sikerén felbuzdulva, 2020. február 18-án, kedden szakmai partnereink bevonásával ismét megrendezzük a felső tagozatosoknak és a középiskolásoknak szóló Mateking Matematikai Élményműhelyt. Ezen a napon 9-től 12 óráig ismét a tudományág rejtelmeivel ismerkedünk. A kérdésre, hogy szerethető-e a matematika, a MATEKING csapatától biztosan pozitív választ kapunk! A rendhagyó élményműhelyen a számok birodalmában kalandozhatnak az általános iskola felső tagozatos és a középiskolás diákok. Szakmai partnerünk műhelyfoglalkozásokon és előadásokon mutatja be, hogy a matektól senkinek sem kell félnie. 

Részletes program és jelentkezés: https://www.csopa.hu/csodak-palotajarol/hirek/1730-mateking-matematikai-elmenymuhely-3-a-csodak-palotajaban

Minden érdeklődőt tisztelettel várunk!