Téli Csopa Csodák 2019 - Van pár tippünk a téli szünetre!


A nagyításhoz kattintson a képre!
A Csodák Palotája a téli szünetben is remek kikapcsolódás az egész családnak. Nyolc tematikus egységünk 250 interaktív eszköze és a folyamatosan elérhető kiegészítő szolgáltatások mellett, minden szabad napon izgalmas kísérletekkel és/vagy kreatív kézműves foglalkozással várjuk a nem feláras Téli Csopa Csodák keretében a tudományos élményközpontba látogató gyermekeket és kísérőiket.

Kedves Gyerekek! Van-e annál nagyobb élmény, amikor a család apraja-nagyja együtt fedez fel valami újat, közösen értjük meg a körülöttünk lévő világ apró mozzanatait? Az egész tanéven át futó, hétvégi Családi Csopa Csodák hagyományait követve, hétfőtől péntekig 10-től 13 óráig várunk benneteket anyával, apával, nagyszülőkkel, rokonokkal egy kis közös tudományos kalandozásra! 

További részletek és még több információ a Csopa kínálatáról ezen a linken

A foglalkozáson napijeggyel vagy Csopa havibérlettel lehet részt venni. A programhoz folyamatosan lehet csatlakozni a szabad helyek függvényében. A résztvevők száma a terem méretéből adódóan korlátozott. A programváltozás jogát fenntartjuk!