Újabb négy ingyenes előadás a Csopa Pedagógus Klub tagjainak decemberben

A Csopa Pedagógus Klub az új tanévben is izgalmas rendezvényekkel és rendhagyó akciókkal várja az óvodákban, általános és középiskolákban nevelői/oktatói munkát végző tagjait. A következő hetekben, a nyár folyamán bevezetett elektronikus tagsági kártyával rendelkező oktatási szakemberek, ingyenesen vehetnek részt az alábbi tudománynépszerűsítő beszélgetéseken és előadásokon. A klubtagok diákjai és kísérői a 16 órától érvényes, kedvezményes Csopa Délután jeggyel (egységesen 1800 Ft/fő) látogathatják a 17 órakor kezdődő programokat:
- 2019. december 3. kedd: Több mint K-pop - Dél-Koreában landolunk (Csopa Barangoló)

- 2019. december 4. szerda: "Éghajlatkutatás az űrből" avagy mire használhatók a műholdas adatok? (OMSZ - Csopa Meteorológiai Estek)

- 2019. december 10. kedd: Vendégünk Kormányos László, a MÁV-Start Zrt. vezérigazgató-helyettese. Az ismeretterjesztő előadás a vasúttársaságot érintő aktualitásokkal foglalkozik. (Csopa TRAFFIC – INDÓHÁZ Közlekedési Est)

- 2019. december 11. szerda: Mit csinálnak az orvosok a lézerekkel… no meg a betegekkel? Lézergyógyászat, fizikus szemmel (Wigner Cafe)

A Csopa Pedagógus Klub ingyenes kedvezménye a tok@csopa.hu e-mail címen történő előzetes regisztrációval vehető igénybe, kérjük a választott előadás megjelölése mellett, klubkártyájuk számát is tüntessék fel a levélben (az elektronikusan küldött kártya vonalkódja alatti T-vel kezdődő szám). A programváltozás jogát fenntartjuk.

További részletek a tanári klubunkról: https://www.csopa.hu/pedagogusoknak/pedagogus-klub