"Last call" - Még nem késő regisztrálni! - szabad helyek a Mateking Matematikai Élményműhelyen

A szeptember 24-i matematikai témanapunk alábbi moduljaira van még szabad hely:

9:15-ös sáv:
9F - Robotok tudománya - Óbudai Egyetem (Richter Gedeon labor – szabad helyek száma: 25 fő)
10:15-ös sáv:
betelt


11:15-ös sáv:
11A - Matematika és fizika a mindennapokban - Környei László (Galaxis terem – szabad helyek száma: 15 fő)

11B - Mit csinál egy matematikus? - Laczkovich Miklós (Öveges terem – szabad helyek száma: 40 fő)

A témanapról:

Az előző tanév legkeresettebb témanapjával, a Mateking Matematikai Élményműhellyel indítjuk a 2019/20-as szezont. Szeptember 24-én kedden 9-től 12 óráig ismét tudományág rejtelmeivel ismerkedünk. 
 
A kérdésre, hogy szerethető-e a matematika, a MATEKING csapatától biztosan pozitív választ kapunk! A rendhagyó élményműhelyen a számok birodalmában kalandozhatnak az általános iskola felső tagozatos és a középiskolás diákok. Szakmai partnerünk műhelyfoglalkozásokon és előadásokon mutatja be, hogy a matektól senkinek sem kell félnie.

A mateking.hu egy online matematika oktató oldal középiskolásoknak és egyetemistáknak, amely azért jött létre, hogy segítsen a diákoknak és a tanároknak azzal, hogy egy profi eszközt ad a diákok kezébe az otthoni gyakorlásukhoz.


Jelentkezés:

A program a Csopába megváltott kedvezményes diák napijeggyel (2500 Ft/fő – minimum 15 fős csoportok esetén) látogatható, mely magában foglalja a két emelet 250 interaktív eszközének felfedezését is (további kiegészítő szolgáltatások a www.csopa.hu weboldalon meghirdetettek szerint érhetők el). A kísérő pedagógusok számára a részvétel ingyenes, amennyiben csatakoznak a Csopa Pedagógus Klubhoz. A korlátozott férőhelyek miatt előzetes regisztráció szükséges a tok@csopa.hu e-mail címen. Bővebb információ dr. Paszternák András tudománykommunikációs vezetőnktől kérhető a 06-30-569-1240-es telefonszámon.

A jelentkezés során az alábbi adatokat kérjük megadni:
  • Iskola neve:
  • Iskola címe:
  • Kapcsolattartó:
  • Kapcsolattartó elérhetősége (e-mail/telefon):
  • A kísérő pedagógusok Csopa Pedagógus Klub kártyaszáma (a T-vel kezdődő szám az elektronikus kártya vonalkódja alatt – online regisztráció a https://www.csopa.hu/pedagogus-regisztracio linken):
  • Létszám (diák + pedagógus):
  • Osztály:
  • Várható érkezés ideje:
  • Választott előadások/műhelyfoglalkozások kódja (pl. 9B; a csoportnak legalább egy matematikai foglalkozást vagy előadást választania kell, maximálisan 2 matekmodulon lehet részt venni):
Tanuljunk együtt a Mateking.hu szakembereitől a Csodák Palotájában!

(A programváltozás jogát fenntartjuk!)