Ingyenes szeptemberi ismeretterjesztő programok a Csopa Pedagógus Klub tagjainak

A Csopa Pedagógus Klub az új tanévben is izgalmas rendezvényekkel és rendhagyó akciókkal várja az óvodákban, általános és középiskolákban nevelői/oktatói munkát végző tagjait. Szeptemberben, a nyár folyamán bevezetett elektronikus tagsági kártyával rendelkező oktatási szakemberek, ingyenesen vehetnek részt az alábbi tudománynépszerűsítő beszélgetéseken és előadásokon. A klubtagok diákjai és kísérői a 16 órától érvényes, kedvezményes Csopa Délután jeggyel (egységesen 1800 Ft/fő) látogathatják a 17 órakor kezdődő programokat:

- 2019. szeptember 18., szerda: Álomváros a valóságban - New Yorkban jártunk (a Csopa Barangoló az útON bloggal vendége Fábian Armin Vincentius

- 2019. szeptember 25., szerda: Fúziós energiatermelés: zsákutca, vagy Szent Grál? (a Wigner Cafe vendége Veres Gábor)

A Csopa Pedagógus Klub ingyenes kedvezménye a tok@csopa.hu e-mail címen történő előzetes regisztrációval vehető igénybe, kérjük a választott előadás megjelölése mellett, klubkártyájuk számát is tüntessék fel a levélben (az elektronikusan küldött kártya vonalkódja alatti T-vel kezdődő szám). A programváltozás jogát fenntartjuk. 
További részletek a tanári klubunkról: https://www.csopa.hu/pedagogusoknak/pedagogus-klub