Csopa Science Táborokkal indult a nyári szünet a Csodák Palotájában

Hagyományainkat követve, a 2017-es és a 2018-as turnusok sikerén felbuzdulva, idén harmadik alkalommal hirdetett nyári táborokat a Csodák Palotája. Az ötnapos, reggel nyolctól délután ötig tartó tudományos programok a 8-12 éves korosztálynak biztosítottak tartalmas időtöltést. 

Az első héten a különböző hivatások álltak a Csopa Science & Professions Tábor (ifivezetők: Kőbányai Éva és Orbán Ádám, táborvezető: Papp Zsolt) középpontjában, az elmúlt évek legsikeresebb programelemeit válogattuk össze a júliusi Best of Csopa Science Táborra (ifivezetők: Dudás Vivien és Nagy Máté, táborvezető: Paszternák András). 

Az informális oktatás módszerin alapuló foglalkozásokon többek között terítékre került a fizika, a kémia, a biológia, az űrkutatás, a gasztronómia, a mesterséges intelligencia, a robotika, a fényképészet, a zene és az elsősegélynyújtás tematikája is. 

Az első turnus csapata...
Tudományos élményközpontunk attrakcióinak - a 250 interaktív eszközzel felszerelt játéktér, a szabadulószobák, a Richter Gedeon labor, az Öveges terem, a rendhagyó sporteszközök és az élményvetítések - megismerése mellett, meghívott szakemberek (Botos Csaba - mesterséges intelligencia, Molnár Leila - marketing, Nagy Nikoletta - torna, Spóner Hajnalka - fotográfia, Tamás Péter - kreatív cukrászat és fényképészet, Tóth Bence - elsősegélynyújtás, Wang Qi Viktor - robotika) is segítették a fiatalokat a feledhetetlen élmények megszerzésében. Az együtt töltött időt az ifivezetők interaktív órái, kreatív kézműves-foglalkozásai tették még tartalmasabbá.
A második turnus csoportképe

Köszönjük az élménydús napokat, találkozzunk mihamarabb újra a Csopában!