MTI: M2 gyermeknap lesz a Csodák Palotájában

Koltai Bori és Mizda Katalin az m1 stúdiójában
Színes programokkal várják a kicsiket az M2 gyerekcsatorna műsorvezetői gyermeknap alkalmából a Csodák Palotájában május 26-án.

A Csodák Palotájával közösen szervezett rendezvényen az M2 gyerekcsatorna műsorai: az M2 Matricák és a Hetedhét kaland szereplői, az egyes rovatok állandó karakterei is ott lesznek - mondta el Koltai Bori műsorvezető az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

https://www.csopa.hu/csodak-palotajarol/hirek/1696-m2-gyereknap-a-csodak-palotajaban-ahol-a-tudomanyos-programok-mellett-a-jateke-a-foszerep
A gyermeknapi program házigazdái a M2 gyerekcsatorna műsorvezetői lesznek, akik egy-egy játékba is szívesen beszállnak a látogatókkal. A rendezvényen lesznek vetélkedők, pontgyűjtő játék is.

A gyermeknapra a Csopa és az M2 Matricák fizikusai közös tudományos előadásokkal, kísérletekkel készülnek, az M2 Varázsdoki egészségügyi témában tart előadásokat a gyerekeknek, Tibus bohóc pedig 11 órától zenés előadással várja kis közönségét. A Csopa vendége lesz Süsü és TV Maci is és a Maci pecót is be lehet majd járni - sorolta a programokat a műsorvezető.

Mizda Katalin, a Csodák Palotája Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: vasárnap az intézmény csaknem összes, mintegy 250 interaktív játéka várja a látogatókat, akik megtapasztalhatják azt is, hogyan lehet biliárdot játszani lábbal és focilabdával vagy a buborékok különleges világába is betekintést nyerhetnek.

Részletes program. 

(nyitókép forrása: M1 YouTube)