Ljubljanában járt a Csodák Palotája - Molnár Leila beszámolója

Vendéglátóinkkal a Balassi Intézetben
A ljubljanai Balassi Intézet és a Csodák Palotája közös fotópályázatot hirdetett meg „Magyar tudósok Szlovéniában – Szlovénia a budapesti Csodák Palotájában” címmel, melynek célja a hazai tudósok munkásságának megismertetése volt a szlovén diákokkal. 

A két intézmény együttműködésének keretein belül néhány napon át lehetőségünk nyílt a szlovén fővárosban bemutatkozni (csapatunk: Mátrai Anikó sales marketing vezető, Kiss Barbara műszakvezető és Molnár Leila előadó) kis ízelítőt adni az érdeklődő csoportoknak, családoknak a Csodák Palotája attrakcióiból, programkínálatából.


Az interaktív eszközök, kreatív kézműves és logikai feladatok kipróbálásán túl angol nyelvű kísérletbemutatókkal is igyekeztünk gazdagítani a látogatók élményeit a helyi Hiša eksperimentov munkatársainak közreműködésével. Reméljük, az érdeklődők kedvet kaptak, hogy alkalomadtán ellátogassanak hozzánk a Budapestre.

Herman László átveszi osztálya nyereményét
A Szlovéniában töltött idő remek alkalom volt arra, hogy kapcsolatot építsünk a helyi utazási irodákkal és oktatási intézményekkel.
A pályázatra egyébként számtalan, kreatívabbnál kreatívabb alkotás érkezett be. Ezúton köszönjük a beadott munkákat és gratulálunk még egyszer az összes pályázónak, legfőképp Gaja Bajželjnek (felkészítő tanár: Herman László, OŠ Ledina, Ljubljana), aki alkotásával megnyerte a fődíjat, egy osztálykirándulást a Csopába.

Köszönjük a ljubljanai Balassi Intézetnek a szívélyes fogadtatást, a program megszervezését, a Hiša eksperimentov kollégáinak közreműködését!