Csók csattant a Csopában - páros, tudományos kalandok Óbudán

Az Érző lény is a párjára várt...
Öt órától folyamatosan érkeztek az óbudai Csodák Palotájába a párok, hogy egy szerelmes estét töltsenek el rendhagyó Valentin-napi programunkon, melyet első alkalommal rendeztünk meg a megújult óbudai helyszínünkön. A bejáratnál Mátrai Anikó sales marketing vezetőnk igazította útba a látogatókat, átadva nekik a Randi útvonal frissen készült térképét, mely a párosan játszható interaktív eszközöket gyűjti egy csokorba. 

Bonbonkészítés Lady Lavenderrel
Az est moderátora és koordinátora Borbáth András rendezvényszervezési vezetőnk volt. A két emelet 250 tudományos játéka mellett színes kínálat fogadta az érdeklődőket. Elsőként a csokoládékészítés rejtelmeivel ismerkedtünk Lady Lavender vezetésével, majd Barnaföldi Anna kalauzolta vendégeinket a művészet és a tudomány határterületén a Pokolba a szerelemmel! című műhelyfoglalkozásán. 

Forró pillanatok...

Három kísérletbemutató zajlott az Öveges teremben, Papp Zsolt tudományos oktatásszervezési vezetőnk a randizás szabályait vette górcső alá, a látványos science show a kezdetektől a beteljesülésig kísérte az udvarlás folyamatát.

Zsólyomi Zsolt a parfümök titkairól...
Hét órakor Zsólyomi Zsolt előadására került sor A szerelem illatai címmel, a feromonoktól indulva a parfümök változatos világát mutatta be a prezentáció. 

Playbarunk különleges koktélokkal készült a Bálint-napra Mizda János vezetésével. Minden pár szívecskés lufival térhetett haza. A tartalmas este hangulatát Tamás Péter kreatív vezetőnk fényképei idézik meg. A Csopa egész évben remek helyszín a randizáshoz, a pároknak szóló ajánlatunkról itt találhatók részletek.

Köszönet a Kiss Barbara műszakvezetőnk irányításával dolgozó kiállítótéri Csopás csapatnak és háttérben tevékenykedő kollégáknak a szervezésért és lebonyolításért!
 
Párban a tudománnyal...

Barnaföldi Anna a CsopArt házigazdája...

Logikai megálló...

A mágneses mező vonzásában

Mizda János a szerelmes koktélok mestere...
Energikus szerelem...