Egyre népszerűbb a Csopa Kémcső Klub - nyitott labor hétfőnként a Csodák Palotájában

Tóth Zsolt az optika és az illúziók tudományáról...
Hétfőn este az optika és az illúziók tudományával ismerkedtek a Csopa Kémcső Klub résztvevői. Tóth Zsolt tudománykommunikátor vezetésével az Illúzió kiállítás megtekintése, a közösen elvégzett kísérletek mellett élményvetítéseink szakmai titkait is megismerhették a jelenlévők. 

Hétről hétre egyre többen keresik fel az óbudai Csodák Palotája nyitott laborprogramját a Csopa Kémcső Klubot. A 17:30-kor kezdődő programon a gyerekek egyedül vagy akár szülői és nagyszülői kísérettel vehetnek részt minden hétfőn.

A másfél órás program bázisa a Richter Gedeon labor, de a rendezvények során felfedezzük az 5000 négyzetméteres science center kulisszatitkait is.

A foglalkozáson a Csopa Night kedvezményes belépőjeggyel lehet részt venni. Mivel a maximális létszám 20 fő, ezért érdemes előzetesen regisztrálni a tok@csopa e-mail címen (egyszerre több foglalkozásra is lehet regisztrálni). Szabad helyek függvényében a helyszínen is lehet a programhoz csatlakozni, részletekről érdeklődjön pénztárunkban. Gyülekező 17:15-kor a Csodák Palotája bejáratánál, a gyerekeket ugyanitt adjuk át a szülőknek 19 óra után. 

A következő open labok témái:

2017. november 13., hétfő 17:30
Tudomány a színpadon
Tudományos háttérfoglalkozás a Csopa Playbar előadótermében, betekintés a kulisszák mögé.
2017. november 20. , hétfő 17:30
Mit rejt a tejes doboz?
Tejes kísérletek a Richter Gedeon laborban.
2017. november 27. , hétfő 17:30
Okostelefon a laborban
Mi mindenre használható egy telefon a kémia és a fizika területén?
2017. december 4., hétfő 17:30
Művészet a laborban
Alkossunk a kémia segítségével!
2017. december 11., hétfő 17:30
Az áram nyomában
Interaktív laborfoglalkozás megrázó kísérletekkel.
2017. december 18., hétfő 17:30
Science parti
Évadzáró könnyed tudományos összejövetel kísérletekkel, Playbaros sporteszközökkel, kölyök látványkoktéllal, oklevél átadással