TREFL ESTek a Csopa Playtime társasjátékklubban

A megújult óbudai Csodák Palotája minden szerdán várja a társasjátékok szerelmeseit. A kedvezményes Csopa Night jeggyel a két emelet 250 interaktív eszköze mellett több mint 50 társasjáték és 27 interaktív asztal is kipróbálható 17 és 20 óra között. 

Október 25-én és november 22-én különleges programmal készülünk. Trefl Hungary Kft-vel közösen szervezett rendezvényeken a márka legizgalmasabb játékait ismerhetik meg az érdeklődők. A bemutatók mellett a társasok a helyszínen kipróbálhatók, sőt ajándékboltunkban ezeken az estéken kedvezményesen meg is vásárolhatók.

A Trefl Estek programja:


Ismerd meg a barátaiddal együtt a Sorban állás, a Knizia társasok és a Jishaku izgalmas világát. Szálljatok be a Mistakos toronyépítő versenybe!


Irány a Kincses Sziget társasozás Pierrot-val. Ismerd meg, hogyan születik egy társasjáték, kérdezd az alkotót!

Pierrot-t elsősorban zenészként, előadóként és producerként ismerik, pedig korábban készítette el első társasjátékát, mint megírta volna első saját szerzeményeit. 2014-ben jelentette meg első társasjátékos könyvét, az Az AGON: 24 táblás játék a nagyvilágból c. kötetet, mely amolyan "játszható könyv", aminek illusztrációit szintén Pierrot készítette. 

2016-ban úgy döntött, hogy egy játékötletét kereskedelmi forgalomba is hozza, így született meg a Trefl kiadó gondozásában az Irány a Kincses sziget! c. kalózos tematikájú családi társasjáték. Jelenleg két további játéka vár megjelenésre (Rejtély a babaházban és Répáskert), valamint két másik már a tesztfázisba ért a játékfejlesztő műhelyben. Pierrot nemrégiben megalapította a Táblajáték Szalon Nonprofit Kft-t a társasjátékok magyarországi népszerűsítése céljából, s ebben partnerei lettek a legnagyobb hazai játékforgalmazók is.