A Csopa megújult, de a hagyományok tovább élnek

A számtalan újdonság mellett a Csodák Palotája ügyel a hagyományok továbbvitelére. Óbudai előadótermünk felvette Öveges József nevét, s az Öveges emlékfal is velünk költözött új helyszínünkre:

A Csodák Palotája 2016 decemberétől emlékfallal idézi meg az intézmény megálmodójának életpályáját a róla elnevezett előadóterem mellett. 
Szakmai partnereinkkel együttműködve követjük végig a hazai tudománynépszerűsítés meghatározó alakjának oktató-nevelő munkásságát. Bemutatjuk azt is, hogy a róla elnevezett intézmények és szervezetek miként őrzik emlékét.
A fal kialakításánál Paszternák András projektfelelős Décsi Andreával (Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum Öveges József Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája), Koltai Andrással (Piarista Rend Magyar Tartománya Központi Levéltára), Cselenkó Verával (Öveges emlékház - Páka), Leibinger Jánosnéval (Öveges József Tanáregylet) és Nikodém Gabriellával (Bélyegmúzeum) működött együtt. Köszönet mindannyiuknak, munkatársaiknak és intézményeiknek, hogy partnereink az Öveges Józsefre történő emlékezésben, melynek időszerűségével a Csopamedia egy korábbi posztjában foglalkoztunk.