Buszra szállunk... - Csopa TRAFFIC - Indóház májusban is

A népszerű vasúti magazinnal és közlekedési hírportállal közös sorozatunk - a mozdonyok és repülők után - ezúttal a gumikerekű tömegközlekedésre fókuszál.  

A szezon zárásaként a városi buszok kerülnek a középpontba, vendégünk Bohus Dávid, a közút rovat munkatársa. A magyar városok buszai – újak és régiek címmel várjuk az érdeklődőket 2017. május 22-én, hétfőn 18 órától a Csopa Playbarba. A magyar városok helyi közlekedéséhez szervesen kapcsolódó Ikarus autóbuszok száma folyamatosan csökken. Az előadás során betekinthetünk a fővárosi állomány jelentős átalakulásába, majd látogatást teszünk több vidéki városba, ahol láthatunk majd teljes autóbusz állományt lecserélő megoldást, karbantartott öregedő, valamint átcsoportosított buszokból újraszervezett járműparkot is. Kitérünk továbbá az új beszerzésű és használtan vásárolt járművekre, illetve a Magyarországon gyártott autóbuszokra. 


A belépőjegy 1900 Ft/alkalom, mely tartalmazza a programon való részvételt és a Csopa Playbar egyik interaktív kiállításának (NewtonIllúzió vagy Születés) megtekintést. Az 55 perces tárlatok a Csopa Traffic – Indóház programja előtt 17 órától vagy utána 20 órától tekinthetők meg. Előzetes regisztráció a tok@csopa.hu e-mail címen.

Megjegyzések