A ritmusok tudományáról tanultunk - hangulatjelentés az ötödik Csopa Science Pubról

Szanyi Péter a Csopa Science Pub rendezvényén...
Könnyed ismeretterjesztő sorozatunk a ritmus tudományáról szólt csütörtök este. A Csopa Playbar Orion termében Szanyi Péter vendégünkkel, a JamSchool dobsuli vezetőjével Paszternák András, tudománykommunikációs vezetőnk beszélgetett. A dobbemutatóval tarkított rendezvény során megismerhettük az egyéni módszerekkel oktató zenetanárt, hallhattunk az általa a dobolás terén megtett útról, az iskolaalapításról és a jövőbeni tervekről. Megtudtuk, kiknek ajánlott a tanfolyam, mikor érdemes elkezdeni, s milyen pozitív hatásai lehetnek a jammelésnek a koncentrációs és koordinációs képességek, a gátlások oldása terén. Esett szó a dobolás közösségformáló erejéről és a fejlődő szociális készségekről is.

Könnyedén a dobolás jótékony hatásairól...

Természetesen a közönség sem maradhatott ki a dobolásból, a hivatalos program után a kötetlen beszélgetés keretében mindenki választ kaphatott a kérdéseire. Az estét a Playbar látványkoktélok tették még hangulatosabbá. 

Koktélozó tudomány...
 


Legközelebb április 3-án 18 órától nyit a Csopa Science Pub, a régi mesterek titkaival ismerkedünk Hermann Zsófia festőművész közreműködésével, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Megjegyzések