WESSLING - Csopa Science Pub: Az élelmiszerek érzékszervi vizsgálatának fiziológiai alapjai 2. rész

Harmadik állomásához érkezett a környezet-, az egészségvédelem és az élelmiszer-biztonság területén tevékenykedő WESSLING Hungary Kft.-vel közös sorozatunk. 2016. december 15-én, csütörtökön 18:00-tól újra nyit a Csopa Science Pub, hogy az analitikai cég szakemberétől tanuljunk a Csopa Playbar Orion termében. A belépés díjtalan, érdemes kipróbálni a Playbar látványkoktéljainak széles kínálatát. 
Decemberi vendégünk Dr. Szigeti Tamás János, üzletfejlesztési és értékesítési igazgató, akivel nagysikerű novemberi előadását folytatjuk. Előadói stílusa a kisgyerekeket éppúgy magával ragadta, mint a középiskolásokat vagy a felnőtteket. 

Továbbismerkedünk az élelmiszerek érzékszervi vizsgálatának fiziológiai alapjaival. A látást és az ízlelést követően ezúttal többek között a hallás és a szaglás  kerül terítékre. A bemutató önállóan, az előző rész meghallgatása nélkül is érdekes tudományos élménynek ígérkezik.
Előzetes bejelentkezés és bővebb információ a mak@csopa.hu e-mail címen vagy a 06-1-814-80-50 telefonszámon.

Megjegyzések