Tudomány a pelenkában

A nedvszívás tudománya... (kép forrása: pampers.hu)
"Magyarország egyik legrégebbi és legismertebb pelenka márka sajtótájékoztatóján jártunk a másfél éves kislányommal. Fehér és babakék színekkel dekorálták a Csodák Palotája Playbar egyik különtermét, ahol a színpad és nézőtér mellett egy játszósarok várta a kis pelenkásokat. 

A gyerekek hamar feltalálták magukat és már jóval a hivatalos műsor megkezdése előtt belekezdtek az új környezet és játékok felfedezésébe. Volt kis csúszda, plüssfigura, labda, színezők, s - ha megéheztek volna - gyümölcspüré és természetesen szükség esetére az új Pampers pelenka is rendelkezésünkre állt." Bán Ágnes teljes beszámolója az alábbi linken olvasható a Babaszoba weboldalon. A pelenkázás tudománya kipróbálható interaktív Születés kiálításunkon.  

Pelenkázásra várva a Csopa Playbarban... (kép forrása: faktor.hu)
A Csopa Playbar megnyitásával új színfolttal gazdagodott a fővárosi rendezvényhelyszínek tára. Egyre többen fedezik fel a Bécsi úti Csodák Palotája által nyújtott szolgáltatásokat, egymást érik a különböző programok. A lehetőségekről Marketing Központunk nyújt felvilágosítást.

Megjegyzések