Második állomásához érkezett a környezet-, az
egészségvédelem és az élelmiszer-biztonság területén tevékenykedő WESSLING Hungary Kft.-vel közös sorozatunk. 2016. november 17-én, csütörtökön 18:00-tól
újra nyit a Csopa Science Pub, hogy az analitikai cég szakemberétől tanuljunk a
Csopa Playbar hangulatos terében. A belépés díjtalan, érdemes kipróbálni a
Playbar látványkoktéljainak széles kínálatát.
Novemberi
vendégünk: Dr. Szigeti Tamás János, a WESSLING Hungary Kft.
üzletfejlesztési és értékesítési igazgatója
Tudománynépszerűsítő előadásának témája: Az élelmiszerek érzékszervi
vizsgálatának fiziológiai alapjai
Umami, humulon,
lupulon – az egzotikus és képregényhősöket idéző kifejezések az érzékelés, azon
belül is az ízlelés, szaglás témakörébe tartoznak, ahogy az ízvakság vagy a
feketeállomány is. Dr. Szigeti Tamás János előadásából megtudhatjuk, mi is az
ötödik alapíz, hogyan működik a nyelvünk, az érzékelés, milyen szerepet
játszanak az agyban található érzékelési központok, mi az az akciós potenciál,
illetve mit kell tudni tudományos szemmel az ízek világáról.
Előzetes bejelentkezés és bővebb információ a mak@csopa.hu e-mail címen vagy a 06-1-814-80-50 telefonszámon.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése