WESSLING - Csopa Science Pub: Az élelmiszerek érzékszervi vizsgálatának fiziológiai alapjai


Második állomásához érkezett a környezet-, az egészségvédelem és az élelmiszer-biztonság területén tevékenykedő WESSLING Hungary Kft.-vel közös sorozatunk. 2016. november 17-én, csütörtökön 18:00-tól újra nyit a Csopa Science Pub, hogy az analitikai cég szakemberétől tanuljunk a Csopa Playbar hangulatos terében. A belépés díjtalan, érdemes kipróbálni a Playbar látványkoktéljainak széles kínálatát. 
Novemberi vendégünk: Dr. Szigeti Tamás János, a WESSLING Hungary Kft. üzletfejlesztési és értékesítési igazgatója
Tudománynépszerűsítő előadásának témája: Az élelmiszerek érzékszervi vizsgálatának fiziológiai alapjai
Umami, humulon, lupulon – az egzotikus és képregényhősöket idéző kifejezések az érzékelés, azon belül is az ízlelés, szaglás témakörébe tartoznak, ahogy az ízvakság vagy a feketeállomány is. Dr. Szigeti Tamás János előadásából megtudhatjuk, mi is az ötödik alapíz, hogyan működik a nyelvünk, az érzékelés, milyen szerepet játszanak az agyban található érzékelési központok, mi az az akciós potenciál, illetve mit kell tudni tudományos szemmel az ízek világáról.
Előzetes bejelentkezés és bővebb információ a mak@csopa.hu e-mail címen vagy a 06-1-814-80-50 telefonszámon. 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Megjegyzések