Ismerd meg a Csopa Playbart! - pedagógusok a Csodák Palotájában

Mizda Katalin, a Csodák Palotája ügyvezetője 
köszönti a Csopa Pedagógus Klub nyitórendezvényének résztvevőit
Serfőző Andrea, a Csopa Campona marketing vezetőjének beszámolója a Csopa Pedagógus Klub első rendezvényéről:

A Csodák Palotája, Magyarország első interaktív tudományos központja 20 évvel ezelőtti megnyitása óta ugyanazon alapelvek szerint működik: játékos, kipróbálható eszközeinkkel, látványos kísérletbemutatóinkkal az edutainment - szórakoztatva tanítás - módszerével népszerűsítjük a természettudományokat és egészítjük ki a szó klasszikus értemében vett oktatási intézmények tantermi munkáját.

A 2016-ban új helyszínünk nyitásával nem csupán megdupláztuk a csodákat, hanem régi álmunkat megvalósítva elindítottuk a Csopa Pedagógus Klubot is.
Nyitórendezvényünkön, november 15-én óvodapedagógusokat, tanítókat, szaktanárokat és iskolai védőnőket láttunk vendégül, hogy megmutassuk: a 2500 négyzetméteres Csopa Playbar minden korosztály számára tartogat érdekességeket.

Mizda Katalin, a Csodák Palotája ügyvezetőjének köszöntője után rendhagyó tárlatvezetésre invitáltuk a megjelenteket. A három tematikus - Születés, Illúzió, Newton - interaktív kiállításunkon demonstrátoraink segítségével vendégeink önállóan is felfedezhették attrakcióinkat, bepillanthattak a Richter Gedeon laborban zajló foglalkozásba, és kipróbálhatták a különleges moziélményeket nyújtó Körmozit.
A program záróeseményeként előadónk, Máthé Dániel kápráztatta el az egybegyűlteket látványos kísérletbemutatójával a természettudományos show-nak otthont adó előadóteremben.

Az élménydús délután folytatásaként a tanév második felében, tavasszal a Csopa Campona mutatkozik be. Mindenkit várunk szeretettel! A részletekről hamarosan tudósítunk!


Mi a Csopa Pedagógus Klub?

A klub célja elsősorban az együttműködést, információcserét hivatott segíteni a Csodák Palotája és az oktatással, neveléssel foglalkozó szakemberek között, hogy már a tervezett látogatásuk előtt megismerkedhessenek az általunk kínált lehetőségekkel. A tanév során tudományos előadásra és workshop-ra invitáljuk klubtagjainkat, lehetőséget biztosítunk, hogy csoportos keretek között ismerkedhessenek meg a Csopa újdonságaival, egyéni látogatóként, érvényes pedagógus igazolvánnyal 50% kedvezményt biztosítunk a teljesárú felnőtt jegyárból; havi hírlevelünkben pedig a tudományos világ legfrissebb híreivel, gyakorlati ötletekkel segítjük oktató munkájukat.

Szeretne klubtag lenni? Nem akar lemaradni a következő ingyenes programunkról? Regisztráljon a Csopa Pedagógus Klub oldalán! 

Kapcsolat: Serfőző Andrea, Csopa Pedagógus Klub programfelelős - serfozo.andrea(a)csopa.hu

(fényképek: Tamás Péter)

Megjegyzések