Szakmai látogatás a győri Mobilis Interaktív Kiállítási Központban

A Csopa standja Leilával...
Április 15-én rendezték meg a győri Mobilis Interaktív Kiállítási Központban a hagyományos tudománynépszerűsítő seregszemlét, a Kísérletbazárt. A szabadtéri standokon középiskolás csapatok és tudományos interaktív kiállítóhelyek mutatkoztak be. A Csodák Palotájának hangulatát Molnár Leila, demonstrátor és Tóth Zsolt, előadó hozta közelebb az érdklődőkhöz. Kisjáték pokrócunkon sokan megpihentek, hogy játszva tanuljanak. A délután folyamán Zsolt színpadi előadással szórakoztatta a közönséget.
... és Zsoltival
A számos érdeklődőt vonzó egésznapos programmal párhuzamosan szakmai workshopra is sor került. A hazai tudománynépszerűsítő centrumok munkatársai lengyel és szerb kollégáiktól tanulhattak. Nemanja Djordjevic, a Center for Promotion of Science szerbiai science center igazgatója nagyban hozzájárult ahhoz, hogy marketinges és oktatási vezetőink új ötletekkel és módszerekkel gazdagodva tértek haza Győrből.

A Mobilis kiállítását Béres Márton, helyi demonstrátor, Csopás előadó mutatta be csapatunknak. A professzionális tárlatvezetés keretében betekintést nyerhettünk a központ mindennapjaiba.

A Kísérletbazár kíváló alkalom volt arra, hogy a tudománynépszerűsétéssel foglalkozó szakemberek az egész országból összegyűljenek és számot adjanak az elmúlt esztendő eredményeiről, újdonságairól.   

Kisjáték pokróc

Marci tűztornádóval köszöntötte a Csopa csapatát

Az autók és a közlekedés tudománya a győri kiállítóhelyen

Megjegyzések