Csopa Kémcső Klub

A Csodák Palotája az idei tanévben is folytatja nagy sikerű nyitott labor programját, melynek keretében a gyerekek önállóan (szakkörként) vagy szüleik, nagyszüleik kíséretében interaktív módon ismerkednek a tudományok egy-egy területével. Hétfőnként a természettudományok iránt érdeklődő 8 és 14 év közötti gyerekeket valamint kísérőiket várjuk az óbudai Csopába. 17:00-tól 18:30-ig újabb és újabb tudást csepegtetünk a résztvevők kémcsöveibe. Bázisunk a Richter Gedeon labor, ahol a kémia világával ismerkedünk. A Csopa attrakcióinak segítségével kalandozunk a fizika, a biológia és az orvostudomány területén. A laborfoglalkozások nem épülnek egymásra, külön-külön is látogathatók.

A foglalkozáson a napi- és a kedvezményes délutáni belépőjeggyel, valamint a havibérlettel lehet részt venni. Mivel a maximális létszám 20 fő, ezért érdemes előzetesen regisztrálni a tok@csopa.hu e-mail címen (egyszerre több foglalkozásra is lehet regisztrálni). Szabad helyek függvényében a helyszínen is lehet a programhoz csatlakozni, részletekről érdeklődjön pénztárunkban.

Gyülekező 16:50-kor a Csodák Palotája bejáratánál, a gyerekeket ugyanitt adjuk át a szülőknek 18:35-kor (a Csodák Palotája 19 órakor zár).

2019/20 - Tervezzétek velünk az őszi szakköröket! - Szeptember 9-én és 12-én újraindul a Csopa Kémcső Klub

Korábbi cikkeink a Csopa Kémcső Klubról

A programváltozás jogát fenntartjuk!