2020-ban visszatér a Csopa SZTK, mert a tudományok szeretete kortalan


Megújult formában tér vissza a Csodák Palotája 2016 nyarán indított nagy sikerű sorozata a Csopa SZTK – Szeniorok Tudományos Klubja. 2020. január 15-től április 29-ig minden szerdán 10:30 és 12:30 között várjuk a tudományokra nyitott látogatókat az óbudai élményközpontba. A tudományok szeretete kortalan, ezeken a délelőttökön a nyugdíjasoké a főszerep a Csopában. Töltsünk együtt néhány órát, boncolgassuk közösen rejtelmes világunkat együtt felfedezve a hétköznapok tudományát. Hétről hétre tematikus műhelyfoglalkozásokkal, interaktív órákkal, kísérlet bemutatókkal, laborfoglalkozásokkal, logikai feladványokkal várjuk az érdeklődőket:

  • 10:30 Műhelyfoglalkozás a heti témakörben az informális oktatás módszereivel
  • 11:00 Interaktív óra / látványos kísérlet bemutató / laborfoglalkozás / élményvetítés / szabadulószoba az előzetesen meghirdetett program szerint
  • 12:00 Klubélet egy kávé mellett
A Csopa SZTK rendezvényei Csopa havibérlettel (5400 Ft/fő 30 napra – korlátlan számú belépésre jogosít az érvényesség ideje alatt, a bérlettel a Csopa délutáni sáv ismeretterjesztő előadásai is felkereshetők) vagy a kedvezményes Csopa nyugdíjas belépőjeggyel (2800 Ft/fő alkalmanként) látogatható. A Klubtagok vendégeink egy kávéra vagy teára.
Klubvezető: dr. Paszternák András, a Csodák Palotája tudománykommunikációs vezetője
Előzetes regisztráció a tok@csopa.hu címen.