Pedagógus módszertani program a Csodák Palotájában - Molnár Leila projektkoordinátor beszámolója

Projektkoordinátorunk káprázatos előadása...
Mizda Katalin köszönti a pedagógusokat...
Pénteken megkezdődött a Csodák Palotája pedagógusoknak szánt módszertani programsorozata, mely során elsőként a Gyermeksziget Montessori Óvoda tantestületét láttuk vendégül egy három órás program keretén belül.

Vendégeinket Papp Zsolt, tudományos oktatásszervezési vezető köszöntötte, bevezetést nyújtott a Csodák Palotája működésébe, jelenlegi felépítésébe, alapvető célkitűzéseibe. Ezt követően a pedagógusok opcionálisan önállóan vagy kötetlen hangulatú körbevezetéssel fedezhették fel az 5000 négyzetméteres tudományos játékteret, próbálhatták ki a már ismert és a még újdonságnak számító eszközöket, attrakciókat egyaránt.

A program végén kísérlet bemutatóink fő helyszínén, az Öveges teremben Mizda Katalin ügyvezető igazgató köszöntötte az óvoda munkatársait, válaszolt a felmerülő kérdésekre, zárásként pedig Molnár Leila előadó-demonstrátor nyújtott egy rövid ízelítőt látványos kísérleteinkből.

Papp Zsolt összegzi a látottakat...
Az ingyenes Pedagógus módszertani programról bővebb információ az alábbi linken érhető el.

Amennyiben felkeltette érdeklődésüket a lehetőség, és egy választott időpontban szívesen ellátogatnának tantestületükkel a Csodák Palotájába, érdeklődni és a programra regisztrálni a molnar.leila@csopa.hu vagy a mak@csopa.hu e-mail címen tudnak.


https://www.csopa.hu/csodak-palotajarol/hirek/1625-ismerje-meg-a-csopat-ingyenesen-pedagogus-tarsaival-egyutt
(fényképek: Tamás Péter)