A Balatontól az Örs vezér térig - Dorner Lajos volt a Csopa Traffic - Indóház Közlekedési Est vendége

Dorner Lajos a Csopában
Kedden este tizenegyedik alkalommal találkoztak a közlekedés szerelmesei a Csopa Traffic - Indóház program keretében a Csodák Palotájában. T. Hámori Ferenc, az Indóház vasúti magazin és az iho.hu tematikus hírportál főszerkesztője mutatta be vendégünket, Dorner Lajost, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület elnökét a helyszínen megjelenteknek és a Galileo Webcast online adását követőknek.


T. Hámori Ferenc főszerkesztő
Az együtt töltött közel két óra alatt részletes prezentáció hangzott el a balatoni vasúthálózat korszerűsítéséről, foglalkoztunk a gödöllői HÉV és a kettes metró Örs vezér téri összekötésével, az egyes vonalszakaszok megújításával, szóba került az észak-déli metróvonal terveinek helyzete is. A közönség élénk érdeklődése mellett zajló rendezvény rövidnek bizonyult, a jelenlévők még órákig tudtak volna diskurálni a közlekedési nagyberuházások mindannyiunkat érintő szegmenseiről. 

A Galileo Webcast adása itt nézhető vissza:




Zárásként Paszternák András tudománykommunikációs vezetőnk köszönte meg vendégeinknek a közös ismeretterjesztést. Folytatás december 10-én kedden 17 órától, a MÁV-Start Zrt. aktualitásaival foglalkozunk. Vendégünk Kormányos László vezérigazgató-helyettes.

(Fényképek: Szarvas Renáta)