Pedagógusok a megújult Csodák Palotájában

Óvodától a középiskoláig...
Október 19-én immár harmadik alkalommal látta vendégül a Csopa Pedagógus Klub a regisztrált tagjait, hogy első kézből informálja őket a Csodák Palotája újdonságairól.
Elsőként Mizda Katalin ügyvezető köszöntötte az egybegyűlteket a megújult kétszintes, ötezer négyzetméteres tudományos szórakoztatóközpontban, majd Serfőző Andrea oktatásmarketing vezető ismertette a Csopa formális oktatást támogató programjait, mint pl. a legkisebbeknek szóló Csipet Csopa útvonal, az interaktív tanórák, a laborfoglalkozások vagy épp a tematikus előadások koncepcióját.

Mizda Katalin köszönti a klubtagokat...
Ezt követően az egybegyűltek Molnár Leila előadónk jóvoltából ízelítőt kaptak Öveges termünk látványos kísérletbemutatóiból, a vállalkozó kedvű jelentkezők maguk is részeseivé válhattak a show-na.

A pedagógusok a tematikus interaktív tárlatvezetések - Böszörményi Sándor, Pataki Attila és Tomozi Gábor műszakvezetők szakmai kalauzolása mellett - során a játéktér több mint 250 interaktív eszközét, 8 tematikus részlegét fedezhették fel. Bekukkanthattak a Richter Gedeon laborba, a tudományos tematikájú szabadulószobáinkba, kipróbálhatták interaktív asztalainkat és ismerkedhettek különleges élményvetítéseinkkel vagy a Csopa night sáv izgalmas programkínálatával.

Ismerkedés a kiállítótérrel...
A klubnap záróeseményeként a pedagógusok egy Marie Curie életéről szóló életrajzi film premier előtti vetítésén vehettek részt, melyet a Lengyel Kulturális Intézet bocsátott rendelkezésünkre. Jarosław Bajaczyk, az intézmény igazgatója a Curie emlékév fontosságáról és az általuk szervezett programokról szólt a jelenlévőknek.

Bízunk benne, hogy az élménydús délután folytatásaként sokan visszatérnek osztály- és tanulmányi kirándulások alkalmával vagy akár egyéni látogatóként is!

Serfőző Andrea
projektfelelős