Ötórai tea a tudománnyal hétfőtől csütörtökig - Költözz be hozzánk Csopa havibérlettel!

Nagyításhoz kattints a képre!

Változó nyitva tartásunkhoz igazodva szeptembertől a közkedvelt Csopa Night sávot felváltja a Csopa Délután - Ötórai tea a tudománnyal. Hétfőtől csütörtökig, már 16 órától várjuk az érdeklődőket az egységesen 1800 Ft-ba kerülő kedvezményes jeggyel, 17 órakor kezdődnek az ismeretterjesztő programok. Valamennyi - a fenti órarendben szereplő - tudománynépszerűsítő rendezvény a szeptembertől bevezetésre kerülő Csopa havibérlettel is látogatható.

A hónapot a jubileumi, huszonötödik Tudományos Csopa Caféval indítjuk. Rózsa Lajos kutatóval a biológiai hadviselés múltjával és jövőjével foglalkozunk szeptember 11-én. Másnap a CsoPagony tudományos könyvklubban Tesla nyomába eredünk Vinczellér Katalin és Tomozi Gábor vezetésével. Szeptember 19-én Böszörményi Sándor geográfussal barangolunk a karszthegységektől a tűzhányókig a Csopa GEOLabon, 25-én Zsebeházi Gabriella A jövő éghajlatváltozásának kutatása címmel tart előadást az OMSZ - Csopa Meteorológiai Estek keretében. Ezen a héten szerdán, a CsopArt művészeti-tudományos műhelyfoglalkozáson Barnaföldi Anna képzőművész vendégével Bán András fotográfussal Az első mozitól a loopig címmel várja az érdeklődőket. Csütörtökön Hermann Zsófia festőművész KÖRFORGÁS című tárlata nyílik meg a Csopa Galériában.



Minden hétfőn nyit a Csopa Kémcső Klub a kémiai-fizikai szakkörök iránt érdeklődő tanulóknak és a kísérletezni vágyó családoknak. Csütörtökönként a Csopa Playtime Társasjátékklub már 16 órától kezdetét veszi.


Gyere el hozzánk a FELFEDEZÉSek tematikus hónapjában!