A „Víz ezer arca” videópályázat nyertesei a Csodák Palotájában - "...nagyon örülök, hogy a gyerekek ilyen csodában részt vehettek..."

Kísérletek az Öveges teremben (forrás: fb/napotthonosovi)
Mint arról korábban beszámoltunk, idén a Csodák Palotája is partnere volt az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által szervezett Happy-hét rendezvénysorozatnak. 

A víz világnapján tartott közös program mellett egy videópályázat főnyereményét, a Csopába szóló belépőt, biztosítottuk a győztes csapatnak. A „Víz ezer arca” címmel meghirdetett rövid, legfeljebb 5 perces mozgóképes anyagot, tudományos kísérletet beküldő verseny díjazottja a Porcsalmai Napközi Otthonos Óvoda lett.
A héten fel is keresték a Csodák Palotáját az ovisok, interaktív játékterünk mellett Papp Zsolt tudományos oktatásszervezési vezetőnk a Víz tudománya címmel tartott látogatóinknak kísérlet bemutatón az Öveges teremben.

Az egyik pedagógus írja az intézmény közösségi oldalán: "Nagyszerű nap volt, tele élményekkel, és nagyon örülök, hogy a gyerekek ilyen csodában részt vehettek! Köszönjük a szülőknek, hogy bizalommal voltak felénk, és ránk bízták a gyerekeiket!!! Biztos vagyok benne, hogy a gyerekeknek felejthetetlen élményt tudtunk adni!!!