Csopa Night - a tudomány este sem alszik

A Csodák Palotája fontos küldetése, hogy a természettudományok megismertetése mellett élő kapcsolatot tartson fenn a tudományok művelőivel, s látogatói elé tárja a laborokban, szakmai műhelyekben születő legújabb eredményeket.

Hétköznap kora esténként ismeretterjesztő előadásokkal, beszélgetésekkel, workshopokkal várjuk az érdeklődőket. Sikersorozataink a 2017/18-as szezonban is folytatódnak:

Szakembereket látunk vendégül a Tudományos Csopa Caféban, könnyedén, koktélozva ismerkedünk egy-egy témával a Csopa Science Pubban. Nem feledkezünk meg a közlekedés- vagy a geológia rajongóiról sem, foglalkozunk a hétköznapok tudományos vonatkozásaival. Természettudományi HUB-ként működünk a jövőben is, számos partnerprogramot befogadva, legyen szó a mesterséges intelligenciáról, a kémiáról vagy a szárnyaikat bontogató fiatal kutatókról.

Szerdánként a Csopa Playtime-ban pedig a társasjátékoké a főszerep. A hazai forgalmazók újdonságait is kipróbálhatják az érdeklődők.

A programokon a hétfőtől csütörtökig érvényes Csopa Night kedvezményes belépőjeggyel lehet részt venni, melynek ára 1800 Ft/fő, ez magában foglalja a kétszintes Csodák Palotája 250 interaktív eszközének kipróbálását is. A programokra előzetesen regisztrálni a tok@csopa.hu címen lehet.

A programváltozás jogát fenntartjuk!