Meghallgattuk a látogatók kérését... - újdonságok a Richter Gedeon laborban

Az óvodás, általános és középiskolai csoportok, valamint a Csopa SzTK - Szeniorok Tudományos Klubja résztvevői mellett egyéni látogatóink előtt is szélesre tárjuk a Csopa Playbar Richter Gedeon laborjának ajtaját.

Februárban két új programunk indul, melyek során a közös kísérletezés élménye immár a nem csoportban érkező gyerekekhez és a családokhoz is eljut. A kémia és fizika világa játékos formában, az informális oktatás módszereit felhasználva tárul fel a tudományok iránt érdeklődők előtt.

Jövő szerdán startol a Csopa Kémcső Klub, ami több mint egy szakkör! Tízalkalmas sorozatunk - melyre a 10-15 éves érdeklődőket várjuk - 17:30-tól 19:00-ig várja a fiatalokat. 

Bázisunk a labor, de néha elkalandozunk majd a tematikus, interaktív kiállításaink és az előadó felé is. A foglalkozások 5, 10 alakalmas bérlettel vagy külön-külön is látogathatók. Részletes tematika és bővebb információ itt.

A családoknak szól új Kísérletek a családnak csomagunk, melynek keretében egy látványos előadás és egy izgalmas mozis élmény mellett, szombatonként a gélek kémiájával, vasárnaponként a művészet és a tudományok kapcsolatával ismerkedhet a gyerekek és a felnőttek a Richter Gedeon laborban. Teljes kínálatunk itt található.

Laborozzunk együtt a Csodák Palotájában, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

(fénykép: Tamás Péter)

Megjegyzések